Tiberiu Arsene este un tanar fotograf, specialist in fotografia de tip beauty. Datorita muncii sale, a surprins portretele a sute de oameni interesanti, de la persoane publice, la modele si pana la tineri talentati, si crede cu tarie ca fiecare chip spune o poveste, pe care e fascinant sa o descoperi.

Cristian Sutu este initiatorul si proprietarul studioului www.fotounion.ro, cunoscut mai ales pentru campaniile de fotografie publica Portret de Femeie, Portret de Familie, Portret de Copil, Portret de Scolar, Portret de Barbat, pe care le organizeaza incepand cu anul 2011. Cu o experienta de peste 16 ani in presa centrala, Cristian Sutu este totodata si blogger, scriind de peste zece ani pe blogul www.sutu.ro. Este pasionat de fotografiile pentru Instagram, iar fotografiile pentru acest cont de socializare sunt realizate exclusiv cu smartphone-ul.

Calin Stan este pasionat de fotografie de peste 12 ani. In tot acest timp, a pus bazele si a dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din Romania – ClubulFoto.com, care a devenit intre timp un business de sine statator. Este specializat in fotografie comerciala, culinara, imobiliara si de eveniment (corporate) insa se implica cu placere si in fotografia de calatorie si de peisaj. Cauta tot timpul provocari noi si utilizeaza de cativa ani smartphone-urile Huawei in proiectele sale.

Vlad Eftenie este arhitect, lector la Universitatea de Arhitectura si fotograf dedicat, prin pasiune. Prin fotografia pe care o practica, incearca sa transmita emotie si sa arate ca orasul poate fi si un loc al armoniei si intamplarilor minunate, in efemerul lor definitoriu. Spatiul, timpul si emotia sunt ingredientele cu care incearca sa lucreze cat mai consistent, pentru a crea o imagine pozitiva a cotidianului.

Raluca Ciornea este fotograf de fashion si portrete dar priveste pasiunea pentru fotografie ca pe un stil de viata, o pasiune care nu va tine niciodata cont de delimitari. A fascinat-o dintotdeauna capacitatea fotografiei de “a opri timpul in loc” prin simpla apasare a unui buton.

Andrei Runcanu este actor si fotograf, osciland intre a fi privit si a privi, mereu curios si niciodata multumit. Ii plac micile momente de magie, atat pe scena, cat si in fotografie, acele mici sclipiri, accidentale, priviri, emotii care fac dintr-o fotografie un moment special, aproape ca o lume noua ce nu exista pana atunci.

Sorin Onisor crede intr-o Romanie frumoasa, o Romanie care nu si-a pierdut valorile si le pastreaza mai ales prin oamenii sai. Mai simplu spus, crede in romani. A cutreierat tara ca sa ii gaseasca pe cei mai vrednici, pe cei gospodari, care pot schimba Fata Romaniei in ochii nostri, precum si in ai celor din afara tarii.

Marius Baragan fotografiaza suflete nu oameni si le arata lumii intregi inca din 1999. Prin munca, dedicare si perseverenta, cunoaste succesul, lucrand cu modele si celebritati pentru majoritatea revistelor autohtone din Romania. Pentru munca sa a fost recompensat cu numeroase premii nationale si internationale. Si, pentru ca de-a lungul carierei sale imaginile au vorbit in locul lui, a decis ca era momentul sa spuna povestile unora din cei mai frumosi romani pe care ii cunoaste.

Dragos Asaftei este pasionat de fotografia documentara si de cea in mijlocul naturii, dar totodata este atras de fotografia aeriana. In 2011 si 2012 a fotografiat intreaga Transilvanie din avion in cadrul proiectului “Zbor peste Transilvania” si planuieste sa-l extinda curand in toata tara. Ii place sa realizeze materiale de tip fotoreportaj, dar in acelasi timp sa surprinda atmosfera si emotiile in fotografii cu oameni. Si, pentru ca fiecare emotie are in spate o poveste, a decis sa surprinda chipul oamenilor care pot schimba Fata Romaniei.

Emanuel Romedea este Manu pentru prieteni si @yesmyfriend pe Instagram, unde isi impartaseste propria viziune de viata, postand mereu fotografii realizate cu telefonul. A redescoperit de curand placerea de a calatori, se bucura ca are din nou curiozitatea de a trai senzatii si emotii noi in locurile pe care le exploreaza ori de cate ori are ocazia. Ii plac instantaneele urbane, si mereu si-a dorit sa aiba oportunitatea sa arate si frumusetea chipurilor din jurul lui.